Техніка

Horsch представив новий землеобробний агрегат Finer XL у причіпній версії

Horsch представив новий землеобробний агрегат Finer XL у причіпній версії

Серед нових продуктів, показаних у штаб-квартирі Horsch France у Верхній Марні, був Finer XL, наступник Finer SL. Це причіпна версія пристрою для підготовки посівного ложа, яка підходить для видалення бур’янів.

Про це повідомляє Farm Connexion.

Finer XL використовує сильні сторони SL. Має 6 рядів зубів і відстань між зубами 15 см. Зуб Finer такий самий, як і в попередній версії, і на нього можна встановити ті самі наконечники. Наконечники шириною 5 см і ребра шириною 20 см дозволяють працювати під час обробки стерні, підготовки посівного ложа або навіть просапування для механічного контролю бур’янів. Управління глибиною відбувається з кабіни за допомогою клинів і опорних коліс.

Finer XL може бути оснащений подвійними листовими пружинами, успадкованими від Finer SL, щоб збільшити здатність проникнення зуба. Крім того, машина може бути оснащена широким спектром котків – одинарних або подвійних – зокрема RollFlex, RingFlex, RollPack, а також боронами для адаптації до потреб кожного господарства. Також можна буде вибрати конфігурацію без котка з лише системою борони ззаду.

Поточна ширина захвату Finer 8 XL становить 7,95 м. У майбутньому цей новий діапазон буде доступний з іншими ширинами, від 6 до 12 метрів.

Читайте також: Агроном поділився ефективною технологією вирощування озимого ріпаку за посушливих умов