Техніка

Бункер LEMKEN Solitair ефективно комбінує агрегати для сівби

Бункер LEMKEN Solitair ефективно комбінує агрегати для сівби

Фронтальний бункер Solitair від LEMKEN є відповіддю на зростаючий попит на ефективні комбінації для посіву. Завдяки великій ємності на 2400 літрів для насіння та/або добрив, бункер з надлишковим тиском пропонує оптимальні умови для посіву як технічних, так і зернових культур з максимально довгим часом експлуатації протягом року. 

Про це повідомляє пресслужба LEMKEN.

Пояснюється, що посівний матеріал або добрива транспортуються до комбінованих агрегатів праворуч від трактора або опціонально під трактором. 

«Передній бункер має чотири модульні дозатори з індивідуальним електроприводом. Якщо Solitair F використовується для внесення одного матеріалу, він може реалізувати функцію посекційного керування, наприклад, із сівалкою точного висіву Azurit для підкореневого внесення добрив або із висівною балкою OptiDisc 25. Нова оптимізована висівна балка OptiDisc тепер може висівати декілька матеріалів (технології Single- та Double-Shot). У поєднанні з подвійним бункером Solitair F можна одночасно висівати два компоненти», – описується в повідомленні. 

Зауважують, що оптимальний контакт з ґрунтом є основною передумовою високої врожайності. Для цього LEMKEN Solitair F має достатньо місця у передній частині, де можна розмістити або ущільнювальний шинний коток, або баласти вагою до 800 кг. Такий оптимізований розподіл ваги між передньою та задньою частиною комбінації забезпечує більшу безпеку та комфорт під час водіння. Шинний коток має систему 

підрулювання та може використовуватися самостійно в тому числі і з додатковою вагою до 500 кг. 

Читайте також: LEMKEN Solitair 12 є найлегшою широкозахватною сівалкою у своєму класі