Техніка

Представлено оновлений картоплезбиральний комбайн Evo 280

Представлено оновлений картоплезбиральний комбайн Evo 280

Grimme представила 2-рядний картоплезбиральний комбайн Evo 280 з новим підбирачем MultiCrop. Основною особливістю цієї машини є її доступність, зручність у використанні. Зараз пропонується взаємозамінна система як для збирання, так і для сепарації, що дозволяє швидко адаптуватися до різних культур і умов збору врожаю.

Про це повідомляє Farm Connexion.

Завдяки стандартизованому інтерфейсу для електрообладнання та подачі масла, паралельно керована система MultiCrop Pick-up дозволяє замінювати різні аксесуари для збирання врожаю менш ніж за п’ять хвилин. Кожен варіант підбирача може бути підключений до коливальної рами для всіх машин, враховуючи ширину каналу. Блокування між змінною рамою та підйомом здійснюється комфортно та без інструментів з одного боку машини. Аналогічно, користувальницька сторона цифрового інтерфейсу Grimme (GDI) може бути адаптована до комбайна, що використовується, одним натисканням кнопки.

Відповідні висувні елементи можна налаштувати окремо від машини. Доступні всі відомі варіанти підйому, включаючи інші варіанти збирання гряд, гряд і валків для різноманітних культур. З ShareProtect комбайн також має трирівневу систему захисту від перевантаження. Один пристрій захисту від перевантаження на пластинах лемішів, один на стрижнях лемішів і один для всієї опори лемішів.

Читайте також: Сумські аграрії пристосувалися копати цибулю картоплекопалкою