Техніка

XAG запускає APC2 AutoPilot Console

XAG запускає APC2 AutoPilot Console

Китайська сільськогосподарська технологічна компанія XAG випустила консоль APC2 AutoPilot Console, автоматизованого рішення для віддаленого керування фермою. У цьому рішенні використовується мобільний додаток для інтелектуального керування, що полегшує фермерам впровадження автоматизованих технологій водіння та керування своїм сільськогосподарським обладнанням.

Про це повідомляє Future Farming.

Очікується, що випуск APC2 AutoPilot Console знизить бар’єри для входу завдяки своїй економічній ефективності та простоті експлуатації.

Універсальна конструкція XAG APC2 об’єднує антену RTK, датчики та процесори в один головний блок, що полегшує установку та обслуговування. Це знижує витрати на виробництво та використання продукту. APC2 також оснащений водонепроникним і пилонепроникним захистом за стандартом IP67, що робить його більш міцним і знижує витрати на обслуговування. За допомогою смартфона користувачі можуть керувати сільськогосподарською технікою для досягнення автоматичного планування маршруту та насолоджуватися новими функціями через оновлення OTA.

Для досягнення сантиметрової точності XAG APC2 оснащено навігаційною технологією RTK. Він може забезпечити точність 2,5 см для високоточних завдань, таких як сівба, формування гребінів і борозн. Це мінімізує повторювані операції, викликані помилками переміщення сільськогосподарської машини, і максимізує використання землі завдяки уникненню пропусків і накладання. Він також оснащений датчиками IMU (Інерціальний вимірювальний блок), які дозволяють компенсувати рельєф місцевості, зберігаючи точність навіть на нерівній місцевості шляхом визначення нахилу землі.

XAG APC2 можна керувати за допомогою смартфона. Додаток XAG Autopilot надає різноманітні профілі роботи та зручні функції для задоволення різноманітних сільськогосподарських потреб. Це дозволяє операторам виконувати прямі лінії, криві, діагональне боронування та інші завдання на різних місцевостях і формах полів. За допомогою оновлень OTA (по повітрю) одним клацанням миші можна додавати нові функції. Крім того, згенеровану інформацію про шлях і ділянку можна передавати сільськогосподарським дронам XAG.

Читайте також: ХТЗ представив трактор з дистанційним керуванням