Техніка

AVR модернізував картопляний комбайн Spirit 9200i

AVR модернізував картопляний комбайн Spirit 9200i

2-рядний комбайн Spirit 9200 від бельгійської компанії AVR зазнав низки оновлень до Spirit 9200i: змінилося управління, тяга, стрічка з квадратними сітками (MC), роликовий модуль CR і бункер Clean & Go. Isobus допоможе налаштувати машину.

Про це повідомляє Farm Connexion.

AVR з комбайном пропонує екран Müller Touch800 або Smart570. Машина також стандартно постачається з ергономічним джойстиком AVR, а завдяки системі ISOBUS-AUX різними функціями можна керувати за допомогою джойстика вашого трактора. 

Для модуля гольчастої стрічки доступно до 4 просіювальних стрічок. До передньої частини машини можна прикріпити два коротких або один довгий транспортер. Додатковий підйомний транспортер, а отже, додатковий жолоб значно збільшує пропускну здатність машини.

Висота падіння зведена до мінімуму по всій машині.

Система видалення бадилля поєднує в собі просіювальну стрічку та квадратну сітчасту стрічку.

Котки CR ефективно видаляють пухкий ґрунт, грудки та дрібне каміння з потоку продукту, таким чином знімаючи тиск на стрижні стрічки, які, отже, ефективніше видаляють залишки пухкого ґрунту та бадилля. 

Spirit 9200i оснащений бункером місткістю трохи більше 8 тонн. Висоту розвантаження можна регулювати до 4,20 м. Бункер Clean & Go також доступний як опція. 

В якості опції доступна гідростатична трансмісія. В результаті задній міст має тягову потужність 120 кінських сил. 

Spirit 9200i можна повністю контролювати дистанційно, онлайн. Обліковий запис AVR Connect дозволяє відстежувати дані про виконану роботу, а також дані датчиків, сигналів тривоги та врожайності.

Читайте також: AVR презентує дворядний картоплезбиральний комбайн зі зміщенням