Техніка

Pöttinger оновив фронтальні косарки Eurocat F

Pöttinger оновив фронтальні косарки Eurocat F

Компанія Pöttinger представила оновлену лінійку фронтальних косарок Eurocat F з робочою шириною 2,70 та 3,05 м. 

Про це йдеться на сайті виробника сільгосптехніки.

Оновлена ​​серія косарок Eurocat F відрізняється невеликою вагою та високою стійкістю, що дозволяє використовувати легкі трактори навіть під час роботи на схилах.

Косарка оснащена чотирма однаковими роторами, які забезпечують чистий та рівномірний зріз трави на одній висоті. Крім того, кожен ротор має однакову опорну поверхню, що дозволяє рівномірно розподілити тиск на ґрунт та забезпечити краще прилягання косарки до землі.

Кульові шарніри в важелях приводу косарки гарантують копіювання поверхні ґрунту в діапазоні до 8 градусів, дозволяючи косарці ковзати по всіх нерівностях. Розвантаження косарки здійснюється або за допомогою пристрою розвантаження системи управління підйомом, або за допомогою двох потужних пружин натягу між навісною естакадою косарки і консоллю на тракторі.

Виробник зазначає, що безступінчасте регулювання висоти зрізу забезпечує максимальний комфорт. Висоту зрізу можна регулювати від 40 до 65 мм. Для безпечного транспортування дорогою бічні щитки можна скласти (опціонально гідравлічно).

Читайте також: Pöttinger представляє нову серію косарок Novacat H