Техніка

Kramer оновив компактні навантажувачі 8 серії

Kramer оновив компактні навантажувачі 8 серії

Німецький виробник Kramer оновлює компактні фронтальні навантажувачі 8 серії з жорсткою рамою та телескопічною стрілою.

Про це повідомляє Farm Connexion.

Серія 8, що складається з моделей KL36.8, KL38.8, KL41.8, KL43.8, KL33.8T і KL37.8T, забезпечує навантаження на перекидання з 3,65 до 4,25 тонни. Усі моделі стандартно оснащуються двигуном Deutz потужністю 75 кінських сил. Однак двигун потужністю 100 кінських сил доступний як опція для моделей KL41.8, KL43.8 і KL37.8T.

Нова трансмісія пропонує чотири режими руху (Power, Eco, Road, CSD). Незалежний від навантаження розподіл потоку (LUDV) забезпечує рівномірний розподіл гідравліки між різними контурами керування. Таким чином, незалежно від навантаження, кілька функцій можуть виконуватися одночасно, наприклад, підйом, телескопіювання та розвантаження.

Кабіна, доступна з обох сторін, також була повністю перероблена. Відкидний підлокітник з джойстиком і функціональними клавішами встановлений на сидінні водія. Додатковий 7-дюймовий екран відкриває нові можливості для налаштування та допомоги. Jog-Dial дозволяє, наприклад, адаптувати чутливість джойстика або потік масла третього контуру керування. 

За допомогою Smart Steering водій може зменшити кількість поворотів керма, необхідних для досягнення максимального кута повороту. Це забезпечує більшу продуктивність і швидше маневрування. 

Для всіх машин серії 8 доступні два варіанти кабіни. Стандартна кабіна досягає компактної висоти 2,49 метра. З панорамною кабіною огляд збільшується вгору, що особливо практично при роботі з телескопічними фронтальними навантажувачами.

Читайте також: Kramer представив навантажувачі з кращим оглядом