Агрономія

Сьогодні в Україні без опадів

Сьогодні в Україні без опадів

Сьогодні в Україні очікується мінлива хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-5 м/с.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Температура повітря вдень від 3°С морозу до 2°С тепла. Вночі з 10 на 11 лютого 8-10°С морозу, мінлива хмарність без опадів. У суботу місцями невеликий мокрий сніг, у неділю – без опадів.  

Також попереджають, що до 13 лютого на ділянці Верхнього Дніпра (в межах країни) утримуватиметься значне затоплення заплави, порушення транспортного сполучення з окремими прирічковими селами вздовж Верхнього Дніпра та часткове затоплення окремих населених пунктів у Чернігівському районі Чернігівської області.

До 13 лютого на Десні (в межах країни) можливі різкі коливання рівнів води до 0,1-0,3 м за добу, на ділянці Новгород-Сіверський – Макошине (Новгород-Сіверський, Корюківський і Чернігівський райони Чернігівської області) утримуватиметься затоплення заплави, порушення транспортного сполучення з населеними пунктами вздовж Десни.

На притоці Десни р. Снов утримуватиметься перевищення небезпечної відмітки переливу води через автодорогу місцевого значення у Корюківському районі Чернігівської області.