Техніка

«Промінь» переконалося в надійності та універсальності техніки Amazone

ПАОП «Промінь», що є одним з кращих і найбільш ефективних підприємств Харківщини застосовує інноваційний підхід на кожному етапі виробництва, зокрема, й в укомплектуванні технопарку. Це дозволяє агропідприємству постійно розвиватися.

Про це розповідає прес-служба Amazone на своїй Фейсбук-сторінці.

Сьогодні у ПАОП «Промінь» є дві дискові борони Catros, причіпний культиватор Centaur, розподільник мінеральних добрив, причіпний обприскувач UG та дві зернових сівалки D6000 TC.

Свого часу керівник підприємства Євген Третяков неодноразово відвідував завод Amazone в Німеччині, де переконався у надійності техніки.

«Catros відпрацьовує у нас на всі 100%. Перший Catros ми придбали 6-метровий, який одразу поставили 300-сильний трактор. Перше враження було, що ця борона не працює. Ми зв’язались з нашим дилером, щоб дізнатися в чому причина. Виявилось, що за перші проходи має стертись заводське фарбування дисків, яке надійно захищає їх від пошкоджень під час транспортування. І аж тоді диски починають чітко працювати. Я їхав за трактором по полю збоку, щоб подивитись на роботу Catros. То на швидкості 20-25 км/год, не встигаєш розгледіти роботу органів, але одразу за трактором залишається ідеальне чорне поле», – розповідає Євген Третяков.

У ПАОП «Промінь» працюють на важких чорноземах, однак навіть у цих умовах Catros працює в один слід після кукурудзи, чи соняшнику, а тому мають змогу відразу сіяти. Найбільше в техніці Amazone керівництву подобається універсальність агрегатів.

«Зараз ми маємо один розподільник добрив Amazone, що в сезон успішно закриває нам усі площі вчасно. Раніше ми використовували 4 розподільники одночасно, а це які витрати пального, зарплати…», – зауважує Євген Третяков.

Раніше ми повідомляли, як підготувати розподільник добрив до ефективної та комфортної роботи.