Техніка

Група компаній «Агрейн» продовжує розширювати власний автопарк

Транспортна компанія «Агрейн Транс», що здійснює перевезення сільськогосподарської продукції агрогрупи «Агрейн», отримала чергову партію з 6 тягачів-зерновозів марки SCANIA R500 з напівпричепами Wielton.

Про це AgroTimes розповідають у прес-службі агрогрупи.

Це вантажівки нового покоління SCANIA, кожна з яких обладнана: просторою кабіною, 8-ми циліндровим двигуном Євро-6, об’ємом 16 л і потужністю 440 к. с., 14-ступінчастою КПП з двома понижувальними передачами та ретардою, датчиком навантаження на задню вісь, холодильником, 2 спальними місцями, автономним обігрівачем салону. Вантажівка забезпечена кермовим центром з гідравлічним підсилювачем управління та пневматичною гальмівною системою з барабанними пристроями й ABS.

Коментуючи реалізацію чергового великого інвестиційного проекту, директор ТОВ «Агрейн Транс» Олександр Морозов зазначив, що попри складні умови через війну, компанія націлена на подальший розвиток:

«Навіть у такий важкий для країни та бізнесу час ми знайшли можливість придбати нову партію зерновозів для оновлення нашого автопарку та збільшення обсягів вантажних перевезень. Через блокаду портів, нестачу вагонів і підняття тарифів на вантажні перевезення, наявність власних автомобілів-зерновозів є рятівною альтернативою за таких обставин і дає змогу компанії та елеваторам виконати своєчасну поставку вантажів покупцям».

Раніше ми повідомляли, «Агрейн» впроваджує систему дозованого відвантаження зерна.