Техніка

Lely встановлює на доїльну систему роздавач негранульованого корму

Роздавач негранульованого корму Commodity Feeder на Lely Astronaut A5

Компанія Lely North America встановлює «годівницю» Commodity Feeder на кожну нову роботизовану доїльну систему Lely Astronaut A5, що дозволяє годувати корів негранульованим кормом. Це значно скорочує витрати на раціон для тварин.

Про це повідомляє прес-служба Lely.

«Доїльний робот ідеальний для доповнення PMR (часткового змішаного раціону) на кормовій стійці окремими порціями на корову. Lely тепер пропонує роздавач корму Commodity Feeder, щоб скоротити витрати на годування», – йдеться в повідомленні.

Lely Commodity Feeder

Використання зерна (ячмінь, овес, кукурудза або їх комбінація) замість дорогих комбікормів дозволить суттєво зекономити, особливо молочним фермам.

«Робота системи залежить від процентного вмісту сухої речовини, розміру часток і липкості типу корму. Завантажувальний пристрій також є у вигляді комплекту модернізації та може бути встановлений на моделях Lely Astronaut A5 і A4», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, Lely виготовила 1000-у систему автоматичного годування Vector. Раніше Lely повідомляла, якість силосних блоків не знижується в спеку.