Техніка

Ristone Holdings придбав нові сучасні комбайни від DEUTZ-FAHR

комбайн DEUTZ-FAHR

Агрохолдинг Ristone Holdings регулярно оновлює технопарк. Так, нещодавно він придбав сучасні комбайни DEUTZ-FAHR, зокрема, моделі C7207 і C7209, загальною вартістю € 347 тис.

Про це повідомляє прес-служба агрохолдингу Ristone Holdings.

«Цю серію можна з упевненістю назвати однією з найбільш універсальних в своїй категорії, оскільки техніка може стабільно працювати навіть в складних умовах, забезпечуючи високу продуктивність і відмінну якість обмолоту. Ще одна важлива перевага – максимально низькі витрати пального для свого класу, що забезпечується технологіями EGR і SCR», – йдеться в повідомленні.

Разом з тим відзначають, що серія також відрізняється підвищеним комфортом для роботи комбайнера й низьким впливом на довкілля.

«Зокрема, комбайни DEUTZ-FAHR мають систему доочистки вихлопних газів відповідно до вимог Stage V – екологічних стандартів щодо обмеження шкідливих викидів двигунів позашляхової техніки», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, Ristone Holdings ввів в експлуатацію елеватор. Раніше повідомлялося, Ristone Holdings модернізує транспортний парк на $5 млн.